Осма Национална Конференция на ПОБФБ - 2014


ПОБФБ, има удоволствието да Ви покани за участие в
ОСМА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО БОЛНИЧНА ФАРМАЦИЯ

Тема: ,,Европейски насоки в развитието на болничната фармация”
Конференцията ще се проведе от 24-ти до 26-ти октомври 2014 г., в хотел Сол Несебър Бей, гр. Несебър.

Мероприятието ще бъде кредитирано като форма за продължаващо  обучение от Комисията по качество.
Сертификат по БФС ще получат  регистрираните участници платили такса сертификат. Таксата за сертификатите се поема от самите участници.

За членове на ПОБФБ:
Такса участие за членове на ПОБФБ – 20 лв /плаща се на място при регистрация/. Таксата включва: две нощувки на база “Всичко включено в цената” в хотел Сол Несебър Бей, тържествена вечеря на 25.10.2014, достъп до изложбената площ и лекционната зала, материали на конференцията.

За болнични фармацевти, нечленуващи в ПОБФБ:
Такса участие – 120 лв /плаща се на място при регистрация/. Таксата включва: две нощувки на база “Всичко включено в цената” в хотел Сол Несебър Бей, тържествена вечеря на 25.10.2014, достъп до изложбената площ и лекционната зала, материали на конференцията.

Желание за членство може да заявите на място при регистрация, с попълване на молба и заплащане на членски внос за 2014 г.


При достатъчен брой желаещи, ще бъде организиран безплатен автобусен транспорт по маршрут София – Несебър и обратно.

При регистрация, членовете на асоциацията ще имат възможност да заплатят членски внос за 2014 и предходни години. Не платилите за последните 3 години (включително 2014) – губят членство.

Моля, потвърдете Вашето участие на тел. 0886 880 396 или на e-mail: eventidea.bg@gmail.com в срок не по-късно от 10.10.2014 г.Покана членове на ПОБФБ
Покана нечленове на ПОБФБ

blog comments powered by Disqus